Et fristed

img_1675_2
Foto: Camilla Jorddal

Å omgi seg med grønt gjør det mer tivelig og levende, og det er ikke et sted som føles like levende som Palmehuset i København. Lokalisert en liten spasertur fra Kongens Nytorv ligger denne perlen av et planteunivers.

img_1686_2
Foto: Camilla Jorddal

Her kan du kjenne på tropene en regnværsdag, og inspirasjonen fra de forskjellige formene og mønstrene plantene har sitter i deg en god stund. Det samme gjør de hvite trappene som er installert for å gi deg et overblikk av oasen.

img_1678_2
Foto: Camilla Jorddal

Så vil du virkelig kjenne på tropestemningen er en tur opp de hvite vindeltrappene å anbefale. En intens varme, perfekt i de kaldere årstidene og en opplevelse i seg selv hvor du må dytte unna blader for å komme deg fram.

img_1684_2
Foto: Camilla Jorddal

Væksthuset er tegnet av J. C. Jacobsen i samarbeid med arkitekten F.E. Kerrn og er et fredet bygg i København.

img_1700_2
Foto: Camilla Jorddal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s