Grønn sjokolademelk med spirulina

img_2020Jeg har liten tro på folk når de sier at en grønn gugge av et pulver smaker sjokolademelk, og da jeg fikk en pressemelding om at spirulina nå kom med smak av kakao og mint tenkte jeg mitt. For det første – ekkelt. Og ellers ikke positivt.

Jeg så for meg en falsk, syntetisk smak som minnet om syregrønt.

Men så sitter du en dag og blar gjennom Instagram og blir inspirrert til å prøve det sunne, grønne greiene fordi en eller annen supersunn person du følger – uten at du riktig nok vet hvorfor, bruker dette pulveret.

Smoothie med banan lager jeg relativt ofte, så denne ene gangen kan jeg vel teste dette pulveret, tenker du. Det står jo bare i skapet uansett. Lite visste jeg at jeg skulle ende opp som avhengig av grønn sjokolademelk – eller spirulinasmoothie, som du egentlig ikke har sånn kjempetro på at gjør deg til et «sunnere og bedre menneske».

Må riktig nok advare om at det er en litt rar mellomsmak både før og etter sjokoladesmaken – men jeg har lært å leve med den siden jeg gjerne kunne drukket sjokolademelk flere ganger om dagen.

Du trenger:
2 bananer
2 dl valgfri melk
1 ss spirulina med kakao og mint

Slik gjør du
Kjør alle ingrediensene i en blender og drikk opp.

PS. Ta gjerne i melken først, så ikke pulveret fester seg i bunn av blenderen.

Jeg drikker den ofte til en skål med cottage cheese og honning. For da føler jeg meg såpass sunn at jeg kan spise pizza til lunsj og middag to dager i strekk etterpå, uten å trene og med ekstra mye ost.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s