Gaveinnpakning – den enkle måten

qvqlopfdseeyonnxcqbwzq_thumb_19c
Jeg er generelt lat når det gjelder å pakke inn gaver og de(n) eneste gangen jeg faktisk bruker gavepapir er til jul. Med noen unntak av bryllup og større anledninger. Ellers er jeg en fast bruker av papirposer og silkepapir, og jeg glemmer som regel kort og merkelapp. Og å krølle de tynne gavebåndene ..de legger seg jo aldri som man vil uansett.

Denne høsten fikk jeg varmet opp skikkelig med gaveinnpakning da jeg stylet fire juleshoots for Norsk Ukeblad.

Vel, i år skal jeg ta i et tak på gaveinnpakningsfronten. Riktig nok ikke på gavene jeg skal gi bort, men de som allerede brukes som dekor. Tomme pappesker som har vært emballasje på mat og annet stæsj er pakket inn i papir med silkebånd for å skape stemning i heimen.

unadjustedraw_thumb_ebeunadjustedraw_thumb_ec5unadjustedraw_thumb_ec4
Når det gjelder gavene
Jeg skal ikke bare ta den posen og stappe de fulle med silkepapir – jeg skal henge på både merkelappe og en kvist, og kanskje dytte på en papirsløyfe i tillegg. Det fikk jeg nemlig på døren av Supernature før jul, og det gjorde papirposen litt ekstra spesiell.k7yrmchsby8h4322mjcg_thumb_1a3azipemq0sgqavn2mizqubq_thumb_19f
Og når det kommer til pakkene mine, de skal få det tynneste kvalitetspapiret Ikea har i hvitt og gull. Så skal surres inn med grønt og vinrødt silkebånd, og toppes med enda mer gavebånd i gull og glitter, sånn at den som pakker opp gaven har glitter på seg i flere dager fremover. Ekstra festlig høytid.

Sånn til slutt, hvem tar seg egentlig tid til å betrakte papir og bånd når du helst vil finne ut hva som er inni?

ovmu5i0yrfmkzovj4mbppa_thumb_1b2

Foto: Camilla Jorddal

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s