Oslofavoritt

img_8762
Foto: Camilla Jorddal

Blomstene på Tøyen. Det er lite som gleder et byhjertet så mye som når noen tar seg tid til å smykke ut byen. Fasader som dette bør det finnes flere av, og jeg håper at med årene så vil Oslos blokker fylles med slike.

Gatekunst er en undervurdert form for kunst, men tar du deg selv til London kan du oppleve «Street art tour». Her er gatekunst blitt så trendy at det finnes egne guidede turer i Londons gater for at du skal kunne oppleve gatekunst på en skikkelig måte. Gatekunstnere er nemlig for lengst blitt anerkjente kunstnere og flere stiller nå også ut kunst i gallerier fra tid til annen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s