IKEA PS 2017 – fargerike løsninger

ph139864
IKEA PS 2017 er den niende IKEA PS-kolleksjonen og inneholder over 50 produkter, inkludert noen limited edition-produkter. Kolleksjonen er utviklet for deg som vil ha større fleksibilitet og frihet, uten et typisk A4-liv og for de som flytter på seg ofte eller bor på liten plass. Kolleksjonen er i år designet av 17 designere.

Kolleksjonen består den blant annet av en sammenleggbar sofa som kan henge på veggen, pute som kan forvandles til en dyne og selvvanningspotte.

Mine personlige favoritter er oppbevaringsskapet i galvanisert stål, LED multibelysning, papirdekorasjonene i grønn og mørk blå – perfekte til sommerfesten og de fargerike spisepinnene. Men mest av alt liker jeg de fargerike og levende bildene av kolleksjonen – farger er virkelig på vei tilbake, og det er så deilig å se en merkevare omfavne det.

Kolleksjonen er tilgjengelig fra 3. februar.
ph139623ph139223ph139613ph139231ph139604

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s