Bjørn Wiinblad – Det blå hus

// Tur betalt av Rosendahl Design Group

img_9640
Å få se inn i verdenen til designere og kreative mennesker er noe av det jeg synes er mest spennende med jobben, og da jeg ble invitert til Bjørn Wiinblads hus utenfor København i Danmark var jeg ikke vanskelig å be.

Produktene hans er kjente og mange er vokst opp med hans produkter i hus. Å få komme inn i hans maksimalistiske univers med fantastiske kombinasjoner og å se hvordan produktene hans i dag blir håndmalt er en opplevelse. Og selv om du mister hodet litt – fordi det er så mye å se på, kommer du ut derfra med en fantastisk historie og masse inspirasjon.
20150303_094350img_9534img_9623img_9598img_9577img_9558

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s