Stamp – reiseverdens Instagram

chania
‹‹Stamp››, reiseappen som inspirerer deg til å dra steder du aldri før hadde tenkt på.

Jeg har enkelte følgere på Instagram som kun følger meg på grunn av jobbreisene mine, og da en av de spurte om jeg hadde ‹‹Stamp›› føyk jeg rett inn for å finne ut hva dette er for noe. Enkelt beskrevet reiseverdens svar på Instagram, bare med simplere design og litt dårligere søk- og navigeringsfunksjoner.

Men en ting som er sikkert er at denne appen, spesielt nyhetsfeeden, inspirerer deg til å google, drømme og oppsøke steder du aldri før har tenkt på å reise til. Alt fra naturopplevelser, restauranter, museer og andre småting får du tips om.

Selv om jeg savner enkelte funksjoner jeg selv mener vil gjøre appen bedre og enklere å navigere i, er det deilig å få daglig inspirasjon til nye destinasjoner. Så jeg håper Stamp etterhvert oppgraderer seg til å bli litt mer brukervennlig med søksfunksjonene. For dette er en drøm av en app om man vil ha reisetips fra uavhengige aktører.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s