Frama – levende linjer

fullsizeoutput_556
I julegave til meg selv i år kjøpte jeg ekte kjærlighet. At kjærlighet ikke kan kjøpes er mine øyne tull, for denne har jeg vært forelsket i siden første gang jeg så den, og etter en fotoshoot hos herligste Caroline som jobber hos Milla Boutique vokste forelskelsen til et kjærlighetsforhold.

I et halvt år var jeg inn og ut av Milla Boutique på Aker Brygge for å se på den, og etterhvert besøke den. Og jeg holdt meg stadig oppdatert på at den fortsatt stod der. Spesielt etter at jeg valgte en skinnstol på salg der etter sommerferien fremfor denne.

Noen dager etter innkjøpet av skinnstolen hadde jeg dårlig samvittighet ovenfor Frama 9,5 for at jeg hadde valgt noen andre foran den. Men i dag sitter jeg her lykkelig på den retteste, skeive stolen jeg noen gang kommer til å finne. Og jeg er like forelsket i dag som første gang jeg så den.

Dette er et forhold jeg vet kommer til å vare livet ut.
fullsizeoutput_55a
fullsizeoutput_558

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s