Farm Girl Café: Notting Hills beste lunsj

img_1696
Velkommen til et av de beste stedene jeg vet om i hele London, Farm Girl Café i Notting Hill. Et lite bakgårdsparadis som er lett å gå forbi om ikke du følger nøye med. Portobello Road 59 A – er du allerede i starten av handlegaten har du gått fort langt.

Jeg har vært på mange spisesteder i London, og det er ytterst få ganger at jeg sitter hjemme i Oslo og googler oppskrifter som forhåpentligvis kan gi meg noe av det samme som stedet jeg har spist på. Farm Girl Café er et slikt sted. Avokadotoasten er den beste du får, det er raw food i lange baner og lattene er en historie for seg.img_1695
Bakgården her er riktig nok hyggeligere i vår- og sommermånedene enn i januar med regnvær. Men det er et lekkert lokale, akkurat passe stort og atmosfæren er avslappende. Her får også de utallige små hundene du ser rundt i gatene sitte ved bordet. Mops på en stol er nemlig helt innafor.fullsizeoutput_5b2
Verdens beste latte. Tidligere har jeg drukket både Rose og Lavendel Latte her, men denne slår alt.

«Black Latte» er min nye favorittdrikk – etter rødvin og gin & tonic. Laget på kull og daddelsirup. Smaken er umulig for meg å beskrive, for jeg har ingenting å sammenlikne den med. Men det er som kaffe med en fløyelsmyk og interessert smak på toppen, den tar hverken over eller blir bedøvet av kaffesmak og er noe helt for seg selv. Vi bodde heldigvis ikke langt unna, så jeg kunne nyte den flere ganger. fullsizeoutput_5b5
Juicene her er gode, men vannet du får servert er smakssatt, så juice er ingen nødvendighet i mine øyne. Denne gangen fikk jeg med agurk, sist var det sitron. Jeg har aldri hatt bakterieskrekk og drikker springvann i de fleste land jeg besøker – men er du av det hysteriske slaget, ta en juice i stedet.fullsizeoutput_5b3
Foreløpig verdens beste avokadotoast. Laget med sitron, koriander og granateple, med posjert egg ved siden av hvis ønsket. Denne oppskriften må jeg prøve å få perfeksjonert selv, for den er så god. Her ligger det nok også mye brødet.

Ta forresten med skjæremusklene, skorpen er hard og knivene sløve.

Kakene de serverer her er også gode. Jeg får en ny favoritt hver gang – denne gangen var det kokosnøtt & sjokoladebrownies. Raw food er veldig greit når det kommer i dessertform.fullsizeoutput_5b6
Sammen med den sorte latten måtte jeg også ha en laget på rose, og en på matcha. Og i frykten for å ikke rekke tilbake tok jeg også med meg enda en to-go. Og kjenner at jeg angrer litt på at jeg ikke testet både «Liquid Gold» og «Chai» – det får bli neste gang.

Du får forresten ikke bestilt bord her, så belag deg på litt venting – eller spis litt tidligere enn andre. Engelskmenn spiser normalt lunsj mellom klokken 12 og 14.img_1694

3 kommentarer om “Farm Girl Café: Notting Hills beste lunsj

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s