Hjemme hos Woods Agentur

u-1-av-14-8
I dag tidlig tilbringte jeg en liten time i Oslos fineste showroom hos Woods Agentur. Gro Anita og Aina har fylt en luftig byleilighet med Serax, Frederik Bagger, Vibeke Scott, Hale Mercantile & co, Ole Gjerløv-Knudsen, Langkilde & Søn og Valerie objects. Å komme inn fra vinterkulden til bysommer var midt i blinken.

Siden sist har kjøkkenet blitt sort og grønt, stuen kledd i Deco Pink fra Jotun og soverommet blitt lyst og lekkert inspirert av Mykonos. Etter en titt her står det mye på ønskelisten, men øverst står Vibeke Scotts fløyelskimono i dyp vinrød-lilla. Like deilig som et glass Merlot er både fargen og stoffet.

Besøkene her er alltid like inspirerende, og det neste må bli myggnetting som telt i stuen – akkurat som da jeg lagde hule i stuen som liten. Og også en kjempeidé til årets sommerfester. I tillegg fikk jeg nesten sansen for lyserosa, selv om det skal litt til før jeg slenger meg på den trenden. Å drikke hver eneste leskende dråpe fra det nye cocktailglasset til Frederik Bagger derimot, det er høyst sannsynlig.u-1-av-14-4u-1-av-14-9u-1-av-14-1u-1-av-14-10u-1-av-14-3u-1-av-14-12u-1-av-14-5u-1-av-14-11u-1-av-14-2u-1-av-14-7u-1-av-14-13u-1-av-14u-1-av-14-6

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s