Oslo Design Fair Tendensutstilling

odf-1-av-11-8
Første dagen med Oslo Design Fair er over og utstillingene ga en skikkelig inspirasjonsboost. Spesielt Tendens-utstillingen kuratert av fantastiske Kirsten Visdal. Med på laget hadde hun gjesteutstillerne Per Olav Sølberg og Elisabeth Heier.

Jeg trodde spiseplassen var favoritten til jeg gikk inn i stue- og kontorsonen, som inneholdt mitt fantastiske nye skrivebord fra &Tradition. Men så fikk jeg se sonen for baderom, og da ville jeg flytte inn. Det var så friskt og deilig at det kommer i et eget innlegg i løpet av uken. Grønt bad er min nye hang up.odf-1-av-11-3odf-1-av-11-9odf-1-av-11-1odf-1-av-11-5odf-1-av-11odf-1-av-11-7odf-1-av-11-10odf-1-av-11-6odf-1-av-11-4odf-1-av-11-2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s