Drømmebad på Oslo Design Fair

odf-1-av-9-6
I går fant jeg mitt drømmebad på Oslo Design Fair, i hvert fall deler av det. I en nydelig grønntone fra Jotun, med et kunstverk av et blandebatteri og servant (vask), sort treverk og elvfølgelig en haug av grønne planter.

Denne sonen i Tendens-utstillingen kuratert av Kirsten Visdal ga meg en ro jeg sjeldent får. Mitt bad skal definitivt kles i grønt, og jeg fyller gjerne opp med noen av de fine korallene fra HK Living og. Det sorte byggverket er forresten et godt og rimelig tips til alle med stor hage som ønsker seg uteplass eller utebad. Ser råfint ut med alt det grønne og gjort på nesten 1-2-3. odf-1-av-9-8odf-1-av-9-1odf-1-av-9-4odf-1-av-9-5odf-1-av-9-7odf-1-av-9odf-1-av-9-2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s