Skatter fra Romania

fullsizeoutput_555
Da jeg var i Romania i desember var jeg innom en et skattekammer av en butikk i Sibiu. De fineste suvenirene du kan tenke deg. Jeg angrer den dag i dag på at jeg ikke kjøpte mye mer. Disse tre skålene kostet 42 kroner.

Neste gang jeg reiser sjekker valutakursen før jeg drar, og ikke i bilen på vei til flyplassen. Jeg drømmer fortsatt om alle de andre mønstrene og fargene skålene hadde, de store krukkene, trelekeklossene og de fine trefigurene som kunne minne om Kay Bojesen sine. fullsizeoutput_553fullsizeoutput_552fullsizeoutput_554

En kommentar om “Skatter fra Romania

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s