Hva planter gjør med et rom

Nesten hver gang jeg gjør en boligreportasje og spør om eierens beste interiørtips står «Planter for å skape liv til rommene» høyt på listen. Jeg er like lei av det tipset hver gang jeg hører det, men skulle jeg tipset om noe selv ville jeg sagt akkurat det samme.

Jeg er riktig nok over gjennomsnittet interessert i grønne vekster og lar de overta det meste av plassen. Jeg og Monstera som for øyeblikket måler 130 cm i bredden burde egentlig bodd i jungelen, for det er det eneste stedet jeg synes det er nok grønt – sammen med diverse palmehus i botaniske haver.

Men når jeg fikk pressemeldingen fra Plantasjen med disse bildene tenkte jeg at nå kan jeg få alle de som ler av plantegalskapen min til å se hvorfor.

Foto: Plantasjen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s