SS17 interiørnyheter

rosendahl_duet_interior9
Rosendahl

«Duet» er Rosendahls nyeste servise, designet av Rosendahls kreative direktør David Andersen. Å få lage et servise hos et allerede etablert merke er noe av det gjeveste man kan gjøre, og David selv var ikke sikker på om han ville få lov. Serviset er inspirert av Davids bakgrunn i balletten. Det var det første jeg så i Rosendahls showroom og min favoritt fra de åtte merkene Rosendahl Design Group har, og å høre Davids historie til serviset gjorde det bare enda finere.bjorn-wiinblad_gobelin-series_interior3-kopi
Bjørn Wiinblad

Den nye porselensserien «Gobelin» til Bjørn Wiinblad er inspirert av gobelinene han lagde på høyden av sin karriere, internasjonale bestillingsverk av bildetepper til kunstsamlere, teatere, hoteller og offentlige bygninger. Jeg ble helt i ekstase da jeg så disse i showrommet, dype, mørke farger som traff meg der de hang på en sortmalt vegg. Ikke alle var like glad i de som meg, men jeg synes ofte Bjørn Wiinblad er for gammeldags og minner meg om mormor. Denne kolleksjonen er litt mer leken og glamorøs. septembre_location_02-kopi
Menu

Skandinaviske Menu seiler opp som vårens favoritt med en haug av lekre nyheter. «Septembre»-serien, designet av tyske Therese Arns, er en serie sofa- og bord med vakre proporsjoner. Et estetisk tiltalende design med en rygg og bein som gir struktur, samtidig som du får komfort i putene og serien blir komplett med bordet i sort ask. Sofa og stol kommer i to fargekombinasjoner, sort og grå og sort og beige. godot_location_05-kopi
Sidebordet «Plint», også fra Menu, er et lekkert marmorbord som kommer i både sort og hvitt og finnes i tre størrelser. Bordet er designet av Norm Architects og er en nytolkning av et klassisk podium. Så har du drømt om et hjem, eller en walk-in-garderobe som ser litt ut som en designerbutikk er dette bordene for deg. tailor-sofa_location_02-1-kopi
Menu slår til med nok en fantastisk sofa, «Tailor» er designet av portugisiske Rui Alves og linjene er helt fantatiske. Denne fortjener å bli plassert midt i romet så du kan se hele konstruksjonen av den. Den minner meg litt om et elegant badekar jeg bare har lyst til å krype oppi.menu-at-ouur8040-kopi
Denne er riktig nok ikke ny, men siden jeg først oppdaget «Afterroom Dining Chair» fra Menu med skinnsete på Oslo Design Fair kommer den med. Brunt skinn og sort er visst alt som skal til for å imponere meg om dagen.odf-1-av-4-3
Darling Clementine

Norske Darling Clementine gjør det stort om dagen med deres stationary-serie, og de nye dutlysene vil bli en hit. Deilige dufter og farger som er helt i tiden. u-1-av-1
Frederik Bagger

Krystallens konge, Frederik Bagger, kommer med et nytt cocktailglass til glassserien «Crispy». Kanskje det fineste glasset i hele serien, elegant og deilig å holde i.
10. februar lanserer Frederik også sin egen «Home collection», jeg venter i spenning. Det legges ut teasere på Instagram, tapeter og veggpaneler i stoff og skinn er bare noe vi kan glede oss til.odf-1-av-4odf-1-av-4-2
LK Hjelle

«Niu» designet av Hallgeir Homstvedt for LK Hjelle ble lansert på Oslo Design Fair. Dette er en sofa som virkelig fortjener å stå i fine hjem. «Niu» betyr rede på katalansk, et passende navn for en sofa. Sofaen er inspirert av en boks som åpnes, bedre kjent som «Unbox»-trenden på Youtube. Den består av moduler, så du enkelt kan tilpasse den etter dine behov, og ikke minst plass. Den har høye vegger, en god dybde og er fylt med puter i forskjellig størrelse setter prikken over i-en i mine øyne.torus_03h-kopi
Magnor Glassverk

Det er sjeldent jeg synes lysestaker gir meg noe nytt, men «Torus» fra Magnor Glassverk, designet av Thea Jegerud, gjør nettopp det. Den er et lite glasssmykke på bordet, og innsiden kan du fylle med fine blomster og kvister for å variere uttrykket. Munnblåst og håndlaget, selvfølgelig. Kommer i tre forskjellige farger, brent oransje, gul og lakserosa – fine sammen og alene.odf-1-av-1
Anna Bülow

En av de hyggeligste standene på Oslo Design Fair er Anna Bülow sin, dama bak artbylove.no. Hennes plakatkunst er fantastisk og det er så mye sjel i hvert motiv. Denne plakaten blir en ny favoritt for veldig mange.odf-1-av-4-1
Handvärk

Godt det ikke var mange sofafavoritter denne sesongen ..Modulsofaen fra Emils Thorups Handvärk er en blå drøm. Den er så myk, velouren gjør den enda mer eksklusiv enn den allerede er og du får plass til en hel haug av folk i den. Du kan stable folk etter hverandre, så romslig er den. Du får selvfølgelig også marmorbord du kan sette mellom modulene.mano_cups_set_1_low-resolution-jpg_323421
Kähler

Kähler har endelig oppdatert «Mano»-serien med nye, tidsriktige farger og jeg er solgt. Fra før fantes serien kun i sterke farger, og denne dempede nyhten er litt enklere å kombinere med andre serviser.
hh_teapot_cups_white_low-resolution-jpg_323418
Denne tekannen i «Hammershøi»-serien fra Kähler blir nok en stor hit blant massene. Jeg er vanligvis ikke storfan av de tingene man ser blir bestselgere, men «Hammershøi»-serien er både klassisk og moderne, og designet av en nordmann, Hans-Christian Bauer. Fin til hverdags, og fin til fest med fatene i serien. Ingen tvil om at messinghåndtaket var det som fanget meg, samtidig har den filter direkte i kannen. Enkelt og greit. Oslo Design Fair
VVS Senter

Mitt drømmebad fra Oslo Design Fair bestod av Tara (fra Dorbracht) og Alapé servantbatteri og servant. Stilrent og lekkert, og ikke minst perfekt til mindre bad.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s