Ikeas kjøkkennyheter

HyperFocal: 0
Ikea-kjøkken

«Kungsbacka» fronter er Ikeas nye bærekraftige kjøkken. Frontene er laget av gjenvunnet tre og plast fra resirkulerte plastflasker. Frontene er i matt antrasittgrått, er enkle og holde rene og lekre å se på. Anna Granath, produktutvikler hos Ikea, forteller at tanken bak frontene er at Ikeas produkter kjøpes av mange og når de nå kan tilby kundene et mer bærekratif alternativ kan de virkelig bidra til endring.

Synes du et helsort kjøkken blir for mye er det ingenting i veien for å kun velge underskap og benytte åpne hyller over kjøkkenbenken. Kombinerer du Kungsbacka med lyse pasteller som på bildet blir det heller ikke like tungt i uttrykket. Lyst treverk til er også lekkert.

Totalpris på kjøkkenet på bildet er 27900 – uten belsyning og hvitvarer.ph140607
Tilbehør

Ikke helt en kjøkkennyhet, men denne løsningen er så fin at den kan fungere som en åpen hylleløsning til lekkert servise, kokebøker og matvarer i fine krukker.

«Kallax» hylleseksjon er helt enkel og ikke noe jeg tidligere ville kjøpt, men med de nye «Kallax» innsatsene har pipa fått en annen lyd. Fem nye produkter som gir hyllen det lille ekstra.

Metallkurven passer perfekt til papir i A4-format, den hengende hylla med lærremmer er enkelt og greit fin å se på og kan brukes til alt mulig. Oppbeavringen med avdelte rom gir hyllerommet en ekstra hylle og de to hylleinnsatsene deler systemet inn i flere små rom.

Prisen er ikke gærn heller, fra 110-169 kr.ph140595
Maskuline trekk

«Fjällbo» er en ny oppbevaringsserie som er inspirert av den industrielle stilen på 1920-tallet. Den har et minimalistisk, rustikt design og materialer i massiv furu, stål og netting. Dette er nok en serie som vil treffe mange, og blir garantert å finne i ungkarshjem. For meg er det igjen kombinasjonen svart og brunt som gjør det, samtidig som den ser mer eksklusiv ut enn prisen.

I serien er det fire forskjellige hylletyper, passer både til oppbevaring og som mediemøbel, og et laptopbord som jeg fint synes kan brukes som en liten arbeidsbenk. Arbeidsbenken har metallnetting på siden som du kan henge kroker i til småting. Finnes også et stuebord i samme serie.

Priser fra kr 595-1195.HyperFocal: 0HyperFocal: 0
Hylle med nytt liv

«Omar» hyllene får tilbehør. Med disse kan du lage din egen oppbevaringsløsning. Serien består av tre tilbehør – metallhylle, klipskurver og festebeslag. Hyllene har lenge vært populære, både på grunn av utseende og pris, og med disse detaljene vil nok populariteten øke litt ekstra. Den blir rett og slett litt mer anvendelig.

Med hylleplatene unngår du at ting faller mellom åpningene i trådhyllen. Klipshyllene gir deg ekstra oppbevaring foran eller på siden, og med festebeslagene får du som navnet tilsier, festet hylene sammen til et helt system. Min favoritt er metallhyllen og at den bare koster 45 kroner gjør det enda bedre.

Priser fra kr. 25-45.

Foto: Ikea

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s