Nytt mål i København

aiayu
Aiayu åpner egen butikk. Fra 1. mars kan du kjøpe bærekraftig design i hjertet av København, lokalisert i en liten sidegate ved Nyhavn. Aiayu har vært et av mine favorittmerker de siste årene – de har de deiligste tekstilene, både på klær og interiør, du kan tenke deg.

Butikken finner du i Store Strandstræde 2a, og der er de ikke i dårlig selskap. Dette er en av mine favorittgater i hele København. Her finner du blant annet skinnjakkefavoritten min, Meotine og interiøruniverset Studio Oliver Gustav. I tillegg til alles kjære designfavoritt, Yvonne Koné.

Siden Aiayu ble opprettet i 2004 har kjerneverdien vært å ta vare på menneskene i Bolivia, India og Nepal. De som produserer våre varer. Med åpningen av butikken slutter vi ringer ved å også komme nærmere kundene våre, forteller Maria Høgh Heilmann, designer og grunnlegger av Aiayu.

Hver minste lille ting, fra strikkepunger, bommulsputer og trøye er uttrykk for tidskrevende, bærekraftig håndverk som fortjener å bli vist fram på best mulig vis. Et sted hvor vi kan fortelle historiene bak produktene og gi kundene en unik kjøpsopplevelse. Aiayu har et utrolig stort sortiment, mye større enn mange kanskje vet, og med vår egen butikk får vi muligheten til å vise hele universet vårt, sier Maria Glæsel, CEO og partner i Aiayu.
Og det er ikke tull, i butikken er til og med gavebåndene laget av rester fra firmaets sengetøysproduksjon, så her er det bærekraft i hver krik og krok.

Space Copenhagen står for innredningen av butikken, mens Christine Rudolph har stylet vinduene.

Store Strandstræde 2a.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s