Tetid med Kähler og Yogi Tea

img_2302
Jeg er en stordrikker av både te og kaffe, og får stadig nye favoritter og kombinasjoner. Min nyeste morgenfavoritt står nederst.

Denne tekannen fra Kähler var en favoritt fra presseuken, så da måtte jeg ta en liten ministyling med den. Enklere styling får man jo ikke. Tekanne, kopp og planter – opprevet emballasje og tråden på en tepose. Kan tro det var en utfordring.img_2290img_2361
Jeg synes sjeldent at såkalte helseteer er spesielt godt når de kommer i poser, men «Green Chai» fra Yogi Tea er en av mine nye favoritter. Den er litt spissere i smaken en chai-teen jeg vanligvis drikker, så den er perfekt som en oppkvikker om morgenen. Jeg drikker den med litt steamet melk i.

At teposene kommer med små, søte quotes på er også hyggelig. Flere av de har faktisk fått meg til å gjøre små endringer i hverdagen – riktig nok den dagen jeg drikker den, fordi jeg glemmer de igjen dagen etter. Men med en ny hver dag, blir det vel nesten det samme som om jeg skulle fått én ny vane.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s