Hjemme hos Kirsti

Vært på trykk i Rom 123
_mg_0379-lavopp
Leiligheten på 38 kvadratmeter er like fargerike som hun som bor der. Blir med inn i Kirstis fargerike verden.

Kirsti Kristoffersen (30) bor i en 38 kvadratmeter stor leilighet i det som tidligere var Jarlen kino i Oslo. Leiligheten var som et eggehvitt skall da Kirsti flyttet inn, i dag er den like fargerik som hun selv. Leiligheten er innredet etter det hun selv kaller innfallsmetoden, og det dyreste i leiligheten koster ikke mer enn 3000 kroner.
150917-kirsti-86225-lavopp150917-kirsti-86236-lavopp
Tilfeldigheter
– Selv om leiligheten min kanskje ser nøye planlagt ut, er det lite som er det. Og det er vel egentlig ingenting som matcher her, men så gjør det det allikevel. Alt er veldig «meg», selv om det høres ut som en skikkelig klisjé.

Den lilla sofaen fant jeg for eksempel på Finn.no for 1500 kroner. Venninnen min ble med meg og hentet den hos et skikkelig hippiepar på Grønland. En utrolig kul opplevelse. Venninnen min satt og lo hele veien hjem. Ingen andre enn et hippiepar kan ha en sånn sofa, mente hun. Bortsett fra meg da.
150917-kirsti-86275-lavopp
Innfallsmetoden
– De rosa strekene på veggen er det første folk spør om når de kommer innenfor døra, forteller Kirsti.
Hun fant ideen på Pinterest og laget sin egen vri. Og siden hun ble så fornøyd med den første, fortsatte hun å male. En strek til i stuen og i soverommet også. Den over sofaen malte hun midt på natten.

Det gule skapet er fra Ikea, spisebordet fra Jysk og taklampen, som er det dyreste i leiligheten, er fra Ellos. Den kostet 3000 kroner.150917-kirsti-86300-lavopp150917-kirsti-86328-lavopp
Upraktisk drøm
– Å male gulvet svart var noe jeg alltid hadde drømt om, så da jeg flyttet bare gjorde jeg det. Det er utrolig upraktisk, men det er i det minste lett å se når jeg må støvsuge, smiler Kirsti.
– Det gamle skapet malte jeg svart i den gamle leiligheten, men syntes det ble litt kjedelig. Så etter nok et innfall og en idé jeg fant i et blad, klæsjet jeg på med mer maling.

Trengte farge
I likhet med resten av leiligheten trengte også soverommet litt farge.
– Jeg så denne fargen i et interiørmagasin og visste at jeg bare måtte ha den på i hvert fall én vegg, så da var det bare å male litt på soverommet og.

Fargen heter Fusion og er fra Jotun. Filmplakaten på veggen er fra allposters.com.
150917-kirsti-86349-lavopp
Stadig forandring
Selv om Kirsti gir nytt liv til gjenstander fra Finn.no og loppemarkeder er det én ting hun ikke klarer å holde liv i, og det er plantene i gangen. De blir byttet ut med jevne mellomrom, for hun eier ikke grønne fingre.

Ytterdøren har Kirsti malt i fargen Scala fra Jotun. Flamingoen ble med Kirsti hjem fra en bransjefest. Hun jobbet tidligere i TV-bransjen, og der er det utrolig mange morsomme rekvisitter.

Kirstis interiørtips
Mitt beste innredningstips er å ikke ha et hjem hvor du er redd for å ha gjester. Et bord må tåle litt rødvin.
Ikke let etter spesifikke ting på loppemarkeder. Det er tidkrevende og slitsomt i lengden. Selv foretrekker jeg å bare dumpe borti ting.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s