Alltid avkjølt smoothie

img_2076
Foto: Camilla Jorddal

Det går mye bananer med til smoothies og uansett hvor fort du tror du rekker å bruke opp klaser med 6-8 bananer på, så er det aldri fort nok. De blir brune før du kan si gul.

Så jeg begynte å gjøre som jeg gjør med middagsrester – fryser de ned.
Ikke bare får jeg brukt opp alle bananene, men smoothiene blir kalde og jeg slipper tanken på å måtte ha isbiter liggende til enhver tid.

PS. Viktig å skrelle bananene først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s