Rosendahl Design Group hovedkontor

20150303_113247
Er det en arbeidsplass som har imponert meg utseendemessig er det dette praktbygget til Rosendahl Design Group. Hovedkontoret deres i Hørsholm er designet av arkitekten Kim Utzon. Den asymmetriske bygningen består av ni hus som møtes i en gjennomgående gate, og grunntaken bak bygget var trivsel og harmoni.

Atmosfæren har var både luftig og avslappet, selv om det kan se stramt ut. De store takvinduene, broen med Kay Bojesens ikoniske trefigurer og den lille innsjøen utenfor de store glassvinduene – jeg skulle gjerne drukket kaffe der hver dag for å si det sånn. I tillegg er Rosendahls fantastiske produkter å finne i hvert hjørne. Designerne er tildelt hvert sitt rom hvor produktene står utstilt, samtidig er bygningen utsmykket innvendig av kunsthåndverker Lin Utzon.img_966220150303_113256img_9667img_9693img_9699img_9706img_9685

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s