Afterski 2.0 i Trysil

img_4602
«Bånnski», tenker kanskje du. Hæle i taket, tenna i tapet og en gjeng snøglade som danser på bordene. Vel, denne typen afterski er for deg som er sulten.

Å stå på ski var mye mer slitsomt enn jeg egentlig tenkte, så da jeg fikk høre at vi skulle rett på afterski ene dagen var egentlig alt som stod i hodet mitt «Mat». Det er det fine med Sindrestua på Trysil, der har Klas og gjengen hans utviklet en afterski som er helt min type. Og den passer garantert for deg som har barn eller er på en litt mer avslappet tur enn rølpegjengen på 18 år, no offence.

På Sindrestua har de nemlig innført Afterski 2.0.
– Hva er det, tenker du?
Det er afterski med mat. Her kan du ta med hele familien, eller vennegjengen, og spise god mat til god drikke i et avslappet miljø. Under vårt besøk fikk vi servert en 2 meter lang planke med deilige pølser, skinke, brød, kjeks, forskjellige oster og den beste fikenmarmeladen jeg har smakt. Den luktet så godt at du nesten ikke trengte å smake på den for å nyte måltidet. I tillegg får du med en god dose olivener, og de smaker akkurat som de gjør i Hellas, med masse kjøtt på steinen.

Servering fra klokken 15.00
img_4607img_4604

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s