Lett lunsj hos Oslovelo

img_9099
Oslovelo er et sted på Løkka hvor du kan senke skuldrene, samtidig som de tilbyr service på sykkelen din. Akkurat det du trenger i en bydel med lite ledige parkeringsplasser.

Lokalet er kult, avslappet og enkelt. Her står det du trenger, uten masse ekstra. Stolene er min favoritt, de minner meg om de gamle skolestolene jeg pleide å sitte på.

Hos Oslovelo får du alt fra nybakte sandwich og rundstykker til yoghurt med granola og bananbrød. Kaffen er fra Supreme Roastworks og de serverer te, økologiske juicer og en deilig limonado – som er min personlige favoritt. Er du her etter at sjenken har begynt får du både drinker, vin og øl i baren.

Jeg må ærlig si at jeg egentlig ikke tenkte da jeg bestilte dette leverpostei-smørbrødet, men leverpostei har aldri smakt bedre. Kan være fordi jeg aldri har spist det ute av huset før, men det kan også være fordi Oslovelo baker selv.

Trenger du et sted å sitte en halvtime på Løkka uten mas er i hvert fall Oslovelo stedet du bør gå til.img_9097
Du finner Oslovelo i Seilduksgata 23A.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s