Stockholm: En natt på Hotel Diplomat

Da jeg var i Stockholm bodde jeg på fantastiske Hotel Diplomat. Perfekt location når du vil bo midt i smørøyet med kort avstand til shopping og store motehus. Rett borti gata ligger blant annet Svenkt Tenn – fantastisk interiørbutikk med inspirerende vinduer.

Frokosten her var en av mine favoritting med hele hotellet. Mye utvalg av frukt og bær og alt fra pannekaker og egg til yoghurt og rundstykker. Juicene er friske og croissantene er helt fantastiske. Jeg angrer på at jeg ikke tok to.
IMG_4187IMG_4171IMG_4193
Rommene er store og luftige med vinduer fra gulv til tak. Jeg hadde i tillegg en nydelig, grønn fløyelssofa som jeg falt pladask for. At jeg fortsatt ønsker meg grønn fløyelssofa etter 20 år ble det ingen tvil om etter dette besøket. Baderommet er kledd i marmor og de små, brune apotekflaskene med produkter basert på arganolje setter prikken over i-en av velvære sammen med blomsterkvasten. Er du heldig får du også utsikt over vannet. Men selv om det er utrolig fint, var det aller beste vannflasken jeg fikk på rommet før leggetid – for den trengtes etter en del glass med vin.

Som om ikke rommene er fine nok, både heisen og trappen er kledd med fantastiske utsmykinger. Detaljer i hvitt, gull og rødt. I lobbyen er det en helt fantastisk peis – selvfølgelig i marmor, og frokostområdet er jammen fylt med marmorbord det og. Om sommeren er det også muligheter for å sitte ute i solen.

Dette er et skikkelig hotell hotell. Det er god stemning og ordentlig hyggelig å tilbringe tid der. Afternoon Tea her er også noe du kan få her, og med den stemningen som er der vil jeg virkelig anbefale det – selv om jeg ikke har testet den selv, det får bli neste gang. Men book i forveien, for det er gjerne fullt.

Hotel Diplomat ligger i Strandvägen 7C

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s