Tagliatelle med sjampinjong

Kjærlighetsforhold til pasta er stort og jeg er av den oppfatning at det meste passer til pasta. Hadde jeg fått velge selv hadde jeg vært fra det italienske kjøkken og spist pasta og pizza til frokost, lunsj og middag. Og et av mine favorittilbehør er kremet sopp. Hadde ikke fløte vært feitende hadde det meste av grønnsakstilbehør hos meg bestått av noe kremet.

Det beste med pasta og kremet sopp, bortsett fra smaken, er at du slenger det sammen på 10 minutter.

Du trenger
Tagliatella
Valgfri sopp – jeg brukte 3 sjampinjong
Kremfløte
Smør
Parmesan
Salt og pepper

Slik gjør du
Kok pastaen som anvist på pakken.
Skjær soppen i skiver og stek i smør. Masse smør. Når soppen er ferdig brunet har du i kremfløte og litt revet parmesan, la koke opp. Smak til med salt og pepper og topp med parmesan til servering.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s