Ellos Garden Collection

Årets kolleksjon er inspirert av Cubas avslappede livsstil. Vintage, boheme og vakre farger. Håndlagde produkter og tradisjonelt håndverk står i fokus, samtidig som kvaliteter står sterkt i fokus hos Ellos om dagen.

Mine favoritter består av de turkise, sjøgrønne hagemøblene med lekre, buede detaljer. Blomsterkrukkene i de samme fargetonene. De fargeglade gulvteppene, de flettede kurvene og blomsterkrukkene som ser ut som om de har vært gjennom en hel haug av år i hagen. Og til slutt, påfuglen.

Påfuglen var det første jeg så da jeg ankom Ellos-lunchen i Stockholm. Relativt stor til å stå på et bord, turkis og detaljrik. Ulrika Sjövall, designsjef for Ellos Home, kunne fortelle meg at denne fant de lengst inn i et showroom i India. Hun elsket den, mens inderne syntes den var noe av det styggeste de hadde.
– Påfuglen er vakker og det er disse litt spesielle tingene som gjør at du får satt stilen i ditt eget hjem, mener Ulrika.

Kolleksjonen består ellers av alt fra sitteputer og duker til møbler og lanterner. Fargeskalaen går fra turkist og mettet rosa til safrangult og nøytrale toner. Og plantene du velger til skal helst være grønne.

– I dag innreder vi like mye ute som inne. Uteplassen skal være som en del av hjemmet, uansett om det er en stor hage eller en balkong, forteller Ulrika.
Og det har hun nok rett i. Vi bryr oss minst like mye om hvordan utsiden ser ut, mye takket være Instagram.

All bomull i kolleksjonen er økologisk og Ellos satser stort på lin og silke. Det er brukt naturlige fargestoffer som er plantebaserte, og hver tekstil er håndtrykte som gir produktene et unikt utseende.ells_0148514ells_0148529ells_0148480-kopiells_0148508ells_0148512

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s