Inspirert av blomstret porselen

BlueFlutedPlain_handpainted_page12_JPG
Jeg bryr meg egentlig ikke særlig om hva jeg har på meg på trening. At sterke farger skal øke treningslysten min har jeg aldri helt trodd på – for jeg trives best i den sorte treningstightsen og en mørkeblå genser. Men, da jeg så dette treningstøyet ble jeg glad inni meg. Alt jeg ville var å ta meg en løpetur mens kroppen min var farget som en blomstereng.

Treningstøyet er fra Röhnisch og er en limited edition-kolleksjon som er inspirert av håndmalt blått og hvitt porselen. Tenker jeg etter er det sikkert inspirasjonen til kolleksjonen som gjør at jeg liker den så godt.

Den minner meg om det nydelige serviset til Royal Copenhagen. Noe av Danmarks beste håndverk.rohnisch043BlueFlutedMega_page27_JPG
Blue_Elements_1017487_1017486 (2)_JPGrohnisch027
Röhnisch ønsker å gi kvinner noe mer enn sort treningstøy. Med et feminint uttrykk ønsker de å skape løpeglede. Det fikk de i hvert fall til hos meg.

Og jeg håper flere merker gjør som Röhnisch, ikke bare innenfor treningstøy. Det finnes så mange fine motiver i både interiør og kunst som hadde kledd å bevege seg rundt på kroppene til folk. Så vær så snill, bli mer inspirert av ting som dette. Da blir verden litt mer fargeglad og lykkelig – det er jeg overbevist om.

Foto: Röhnisch og Royal Copenhagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s