Hotellåpning i Bergen

// Invitert av Comfort Hotel

For en tid tilbake var jeg på hotellåpning i Bergen. Comfort Hotel Airport Bergen åpnet dørene og jeg fikk sove i helt nye hotellsenger.

Flyplasshoteller er noe jeg generelt tenker på som kjedelig og simpelt. De som bor der skal jo ikke tilbringe mange timene der. En natt, frokost, kanskje en middag og en drink i baren. Vel, jeg ble positivt overrasket. Fra august av, når den nye terminalen på Flesland åpner, bruker du to minutter til hotellet. Siden vi var litt tidlig ute for august ble det taxi.

Når du ankommer hotellet i dagslys ser ikke bygget særlig imponerende ut. Du tenker mest at de har prøvd å være nordiske og gå i ett med den norske naturen, men så er det bare blitt lyst treverk. På kvelden er historien en helt annen. Da lyses bygget opp og i blåtimene er det fantastisk vakkert med treverket mot den mørkeblå himmelen. Det samme gjelder når nattemørket kommer.
Comfort HotelComfort Hotel
Lobbyen og loungeområdet er mine favorittområder på hotellet. Det er fresht, fargerikt og har noen detaljer som imponerer. Kunstverkene er jeg litt mer usikker på, der synes jeg de treffer bedre med gatekunsten som var satt opp ute. Den er like frisk som gulfargen i lobbyen. Lobbydisken er også hotellets bar, som også er et kult grep. Bartenderkunnskapene var litt på siden denne første kvelden, med et lite feiltak på hvor husets rødvin kom fra. Da snakker vi ikke vinområde, men land. Men ellers er gjengen bak disken vennlige. Noen innkjøringsproblemer er det jo alltid – og bedre baren enn at sengene detter fra hverandre.
Comfort HotelComfort Hotel
Rommene kommer i tre forskjellige størrelser, de er relativt like. Eneste forskjellen er litt større plass som vil si at noen rom har lenestoler og noen har sofa. Ellers er de relativt identiske. At badet har regndusj er også et stort pluss i boken min, men jeg synes de kunne unnet kvinner en pumpe med balsam. Dusjsåpe-shampoo-kombinasjonen er døden for hår som lett floker seg.
Comfort HotelComfort HotelComfort HotelComfort Hotel
Ellers er interiøret generelt stilig og gjennomført. Stolene og flisene i restauranten er noen av mine favoritter. Det samme er stolene rundt ildplassen i loungen. Hesten med lampeskjerm på hodet i resepsjonen forstår jeg derimot ikke mye av, og teppene (se nederst) i korridorene synes jeg er helt grusomme. De ødelegger helhetsinntrykket – spesielt fordi dørene inn til rommene er rålekre til hotelldører å være. Men her er det virkelig flere positive sider enn negative.

Maten som serveres her er også god. Suppene vi fikk smake på kvelden var utrolig gode og det lokale vi fikk servert i glassene var også bra. Spesielt ingefærølet. Frokosten min bestod dessverre bare i kaffe, så den får jeg teste ved en annen anledning.
Comfort Hotel
Fra konferansekorridoren.

Foto: Inger Marie Grini / Comfort Hotel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s