Lunsj på Bokbacka

For en liten stund siden var jeg på lunsjevent på Bokbacka i Skovveien med SACHAJUAN hårpleie og hårstyling hvor vi fikk smake litt småretter fra Bokbacka samtidig som vi ble introdusert for den flotte hårserien.

Mat- og interiørglad som jeg er ble jeg selvfølgelig mest bergtatt av omgivelsene rundt meg og hvordan smaksløkene ble gledet. Et gjennomført lokale med nordisk preg og kanskje den beste kokosbollen jeg noen gang har smakt. Samtidig som lokalet er relativt lite, er det åpent og innbydende med den lange baren og loungefølelsen du får med Hay-stolene rett innenfor døren setter tonen, og flisene på veggen gjør seg utrolig godt. Hit vil jeg tilbake.
Sachajuan-5IMG_5015IMG_5013IMG_5024IMG_5022IMG_5014

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s