Levende vegger

Blomster- og plantefotografier på veggene er blitt utrolig populært, og de fleste som lager plakater har alle fått noe innen sjangeren i sitt sortiment. Bilder av planter og blomster i sosiale medier har aldri blitt likt mer, et godt eksempel er Lotte Van Baalen som står bak Plants on Pink (@plantsonpink) på Instagram. De grønne bladene og kaktusene følges av over 82.000.

Om du ikke vil fikse trenden selv – ta et bilde av en blomst og fremkalle selv, får du noen favoritter for våren her.
LovedalesStudio_Peonies
Lovedales Studio
«Peonies» er vårens vakreste nyhet fra Hanne Løvdal og Lovedales Studio. Hanne har latt seg inspirere av blomstrende instagramvenner noe som har resultert i en plakat med de feminine tonene fra peoner på et mørkt bakteppe. Motivet er malt med gouachemaling. Fra kr 399.

Hun har også noen helt fantastiske kort i samme stil.papercollective-greenhome02-poster-3
Paper Collective
Paper Collective har flere flotte motiver i samlingen. Tidligere kjent for sine grafiske- og illustrasjonsplakater, i dag har de minst like mange flotte fotografier i sortimentet. Finske Riikka Kantinkoski står bak disse to plantemotivene, «Green Home 01» og «Green Home 02» som er to bilder fra boken Green Home Book. Perfekte for deg som ikke har grønne fingre.
0000_Norm_Architects_Palm_trees_50x70-781x1070
«Palm Tree» av Norm Architects er en annen favoritt. Glir lett inn i de fleste hjem i sort-hvitt, jeg skulle ønske det fantes en versjon med farge og – for det er lite som slår solen skinnende gjennom palmeblader. Dette er som å få litt ferie inn i stuen.20b70e46f86b58f45dec7b54c7fca556
Pia Winther er en annen fotograf Paper Collective har trykket til seg. «The Still Life»-serien hennes består av forskjellige motiver som fanger det vakre i øyeblikk og objekter. Fra detaljene i blomster til hvordan vinden tar tak i en gardin. Disse to blomstermotivene er mørke og delikate, topp når man ikke er i det gladrosa hjørnet.


Mshay
Mshay, Tina Hay, har denne sesongen inngått et samarbeid med Malin Poppy Darcy (@poppylovesyou) bak kamera som har resultert i et knippe vakre fotoplakater. Poppy fotograferer med sjel og har et romantisk preg i fotografiene sine. Serien med fire motiver har fått navnet «Circle of life» og hvert motiv har sin egen lille historie.

Fotografiene har fått navnene, «Celebrate the little things», «An untold story», «Wander often, wonder always» og «That special moment». Hvert motiv representerer de små tingene som, i mine øyne, leder til glede i hverdagen. Plakatene er nummererte og kommer i begrenset opplag, kr 599.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s