Fyll opp glasset: Nyhet i butikk! Baileys Iskaffe

Jeg vet ikke med dere, men det her er en nyhet i butikkene som treffer meg midt i hjertet. Ready-to-drink iskaffe fra Baileys blir min store sommerhit – både hjemme og i parken. Den klassiske smaken av kaffe og Baileys i kald iskaffe. En latte-versjon for min smak.

Det passet jo også perfekt at jeg fikk testet nyheten akkurat når finværet kommer. Dette blir en uke for iskaffe- og Baileys. Både i den ferdige butikkversjonen og med restene fra vinterkosen som står i kjøleskapet. Tror jammen jeg skal toppe den med litt appelsin i tillegg når jeg lager det selv.

Norge er blant topp to i verden når det gjelder kaffedrikking, men når det gjelder iskaffe henger vi visst nok litt etter. Bare ord som «cold brew» kan skape spørsmål i venninnegjengen.

Vel, smaken er som baken sier dem. Og min smak sier at iskaffen fra Baileys smakte som dette:
Den smaker som kaffe med Baileys, ikke så sjokkerende, men den virker mye friskere og ikke like søt når den serveres kald. Jeg synes dessverre at å drikke rett fra boksen ødelegger litt av smaken, for da jeg helte drikken over i et vanlig kjøkkenglass ble den bedre. Så det kan være lurt å ha et skikkelig glass i nærheten – i hvert fall når du nyter den hjemme.

Siden jeg fikk to bokser til testing valgte jeg også å teste med litt mer kaffe i, siden jeg ofte synes ferdigkaffe fra butikken blir for svak i styrken. Jeg tok en avkjølt espressoshot oppi og tilsatte litt isbiter. I mine øyne ble den bedre, tilpasset min smak. Med kaffeshotter er det heldigvis ikke vanskelig å tilpasse akkurat slik du selv ønsker, om du tar en hel, en halv. Det bestemmer du jo selv. Men at jeg vil kjøpe denne til kos og parkliv – det er det ingen tvil om. Riktig nok ikke i mengder, for Baileys er søtt og det skal godt gjøres å drikke mange.

Har også hørt rykter om at Baileys skal ha noen aktiviteter i Oslo i løpet av våren for å lære oss mer – så får sette på Baileys-radaren og følge med. Du finner Baileys Iced Coffee Latte i butikker i hele Norge fra i dag.

Veiledende utsalgspris er kr. 34,90, ikke dårlig det.

En kommentar om “Fyll opp glasset: Nyhet i butikk! Baileys Iskaffe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s