Trend: Mønstret gulv

På tide å være litt vågal! Mønstre og farger har virkelig slått sin rot i trendbildet de siste sesongene, og det siste ut er mønstrede gulv. Marrokanske fliser har lenge vært et yndet objekt, men nå kommer det enklere løsninger for å få drømmegulvet.

Gulvet på kjøkkenet over heter «Cabana».

Tarkett har produsert gulv i Norden siden 1886. De har et bredt utvalg av parkett, laminat, linoleum, vinylgulv og tekstilgulv, i tillegg til våtromsgulv og -vegg. Og det nyeste hos dem er lanseringen av flere lekre vinylgulv. Kolleksjonen består av oppdaterte mønstre som tilførerer en grafisk og moderne karakter til hjemmet.

Jo mer farger som kommer, jo mer vågale blir vi – forhåpentligvis. Tarketts designteam har skapt en serie vinylgulv med formsterke mønstre, rå betong og inspirasjon fra marokkanske fliser. Vinylgulvene taklet et aktivt familieliv, samtidig som du får satt et skikkelig designpreg på rommet.

Vinylgulv har også flere fordeler. Det er slitesterkt og lett å holde rent, samtidig som det skal være behagelig og mykt å gå på. Det har også en lyddempende effekt som gjør at det passer godt på for eksempel kjøkken, barnerom og i gangen – de rommene hvor lydvolumet ofte kan være litt høyere. Vinyl er også smussavisende, så om du bruker kost, tørrmopp eller mopp med vann spiller ikke så stor rolle – her får du med det meste i et sveip. I tillegg til det praktiske, kommer det også i et stort utvalg mønstre og farger.

Tarkett kommer også med et vinylgulv med klikksystem. Mens de andre nyhetene kommer på rull, er dette et gulv du enkelt kan legge selv.
HyperFocal: 0
Her ser du morrokansk inspirert gulv fra kolleksjonen «Starfloor Click 30»: «Retro Indigo» og «Retro Black White». Her er gulvet lagt i patchwork-mønster, slik får du ditt helt eget uttrykk.Tarkett_Trend_260_HoneyComb_Tile_Blue_27010051_27017051_27024051_001-683x1024
«Honeycomb Tile Blue» fra kolleksjonen «Tarkett Trend» er supertrendy i år. Både på grunn av mønster og farger, men fokus på bier og hvor viktig de er for miljøet gjør det enda mer trendy. Lovedales Studio som du kan lese i neste ukes fredagsintervju har blant annet plakatene «Bee Here» og «Bee Gone» som er inspirert av honningbienes vakre og grafiske cellemønstre. Texstyle_Almeria_Fawn_5589110_5590110_5591110_002-737x1024
«Almeria Fawn» er en litt roligere variant, men som samtidig gir deg mønster.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s