Reisefeber: Street art i Barcelona

Kunst er fascinerende greier, og alle kan finne noe de liker. Jeg er glad i mye forskjellig, men noe jeg alltid synes har vært fint er triste fasader som er blitt forvandlet til kunstopplevelser. Gatekunst er vakkert og frigjort, tidligere også ulovelig. I dag er flere gatekunstnere blitt kjente for sine verk, noen stiller også ut i gallerier. Noen reiser verden rundt for å dekorere verdenen og åpne øynene til folk.

Da jeg gikk gjennom gamlebyen søndagen jeg var i Barcelona var det meste av butikker stengt, og du skulle tro du ble møtt av de kjedelig, grå, nedtrekkbare gitterne, dørene eller hva man enn kaller de? Men nei, her var de dekorerte med tegninger og sterke farger. Fra katter og menneskeskikkelser, til klokker og tegneseriefigurer. En grå søndag som ble litt mer fargerik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s