Hvorfor du skal velge farger

Da Pure & Original siste pressemelding kom i mailboksen dukket de vakreste bilder opp. Det nederlanske, familie-eide malingsmerke er kanskje mest kjent for sine kalkmalinger her til lands, men de har så mye mer. Pure & Originals farger er ofte forbundet med dempede nyanser av grått, beige og hvitt, men den siste tiden har folk fått øynene opp for flere farger.

Pure & Original bruker naturlige fargepigmenter, noe som gjør at overflaten reflekterer fargene på en rikere og dypere måte enn det du får fra syntetiske fargepigmenter. Og her kan du finne alt fra klare farger, juveltoner, jordtoner og bleke nyanser. Og med de nye bildene får de klarere fargene virkelig skinne gjennom, her er det lite som minner om dempet, mye takket være et norsk kreativt team. Dagny Thurmann-Moe bak Dagny Fargestudio og superstylist Kirsten Visdal har fått denne leiligheten til å skinne, og de vakre bildene er tatt av Magaret de Lange.

Disse bildene er grunnen til at du skal fylle hjemmet ditt med farger.

Ingen kan farger som herligste Dagny. Så nyt dette synet, for her er det fargemagi fra ende til annen.01_pure_original_skinpowder_classico_oldwine_licetto_oldrose_classico_brownred_classico_brownred_traditionalpaint_landscape_classico-kopi05_pure_original_landscape_traditionalpaint_classico_belgianwilderness_classico_steelblue_classico-kopi02_pure_original_skinpowder_classico_oldwine_licetto_oldrose_classico_oldwine_traditionalpaint-kopi06_pure_original_brownred_traditionalpaint_classico_skinpowder_classico_oldwine_licetto_traditionalpaint_oldrose_classico_polarblue_marrakechwalls_classico_traditionalpaint_blackhills_tr07_pure_original_polarblue_marrakechwalls_classico_traditionalpaint_blackhills_traditionalpaint-kopi

Foto: Pure & Original Creative Direction: Dagny Fargestudio Styling: Kirsten Visdal Fotograf: Margaret de Lange Visual Manager: Iris Floor

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s