Vakre Artilleriet i Göteborg

I Göteborg finner du en av de fineste interiørbutikkene i hele Sverige. Artilleriet er en storfavoritt hos alle med interesse for interiør, og det er ikke uten grunn. Det er en vakker butikk med utrolig mange lekre møbler og interiørelementer. Jeg falt pladask for en stripete plante, så håper jeg finner den igjen her hjemme, samt korallvaser og blomsterpotter.

Jeg synes veldig mange interiørbutikker begynner å bli veldig like. Økende interesse for god design er ikke bare positivt, heldigvis er det fortsatt et par nisjebutikker som fortsatt skiller seg ut. Misforstå meg rett, her er mye fint og de har fortsatt mye unikt – men det er også mye du finner andre steder.

Butikklokalet og uteplassen foran butikken, hvor du kan nyte solen, er inspirasjon fra ende til annen. Da vi entret døren ble vi møtt et planteunivers som ledet oss inn i en nydelig stue. Så ble vi invitert til bords ved to forskjellige spisebord. Skal du til Göteborg i sommer, stikk innom her for å bli inspirert.

Skal du kjøpe noe, legg pengene i vasene. Møbler og lamper om du har plass og lommebok til det. Men før du bruker penger på plakater og duftlys, som du finner hos andre, ville jeg gått gjennom smijernsdøren og ut til høyre. Der finner du The Kitchen, som er kjøkkenavdelingen til Artilleriet. I mine øyne er det den virkelige perlen av disse to butikkene. Den ser du bilder fra her på søndag.

Jeg gikk smilende ut fra The Kitchen med en pose med skatter. Samtidig som jeg var småflau over hvordan jeg klarte å overtale meg selv om at en skål på størrelse med håndflaten min,uten å regne med fingrene,  er verdt 500 kroner ..og jeg har miniatyrhender som er ca. like store som når jeg var 4 år gammel. Lykkelig ble jeg i hvert fall.IMG_5466IMG_5464IMG_5470IMG_5471IMG_5468IMG_5469
Artilleriet finner du på Magasinsgatan 19

En kommentar om “Vakre Artilleriet i Göteborg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s