The Kitchen av Artilleriet

The Kitchen er kjøkkenet du drømmer om. Fra marmorbenkeplate til lekkert trebord, trehylle til alle de fine kjøkkentingene og alt du trenger til kjøkkenet for å ta alt fra oppvasken til matlagingen som en proff. Min favorittbutikk i Göteborg.

Hadde jeg hatt frie tøyler og en utømmelig bankekonto hadde hele kjøkkenet blitt fylt opp med skatter herfra. Fra råfin keramikk og porselen til ildfaste former og fluesmekkere. Ja, til og med fluesmekkeren. Ingenting hadde gledet meg mer enn å blakke meg i denne butikken.

Etter å ha utforsket keramikk på Sverigereisen min kunne jeg derimot ønske meg at de hadde litt mer svensk keramikk – for det finnes så utrolig mye fint. Men, man kan jo ikke få alt. Alt jeg vil si er bare: dra dit!IMG_5477IMG_5481IMG_5482IMG_5479IMG_5483IMG_5476
The Kitchen Artilleriet finner du i Magasinsgatan 19.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s