Sommerlig inspirasjon

I Norge er late dager på stranda sjelden vare, så når jeg kommer over bilder som dette vil jeg helst bare flytte. Leve med sand mellom tærne, jakte fregner i glansen fra sola og lage DIYs av drivved. Jeg er lite bohemsk og søt av meg i stilen, men en hvit, flagrende blondekjole i miljøer som dette – det hadde jeg overlevd. Selv om jeg sverger til linskjorte og shorts.

For å få litt mer sommerfølelse hjemme er det i hvert fall et par ting man kan gjøre. Et par DIYs, noen skattejakter i fjæra og litt lek.MS_ss17_mood_828-kopi
Selvgjort er velgjort. Både gjerdet og plantekassen lager du enkelt selv med plank, spiker og ståltråd. Og gå gjerne for duse, grønne planter i sommer. MS_ss17_mood_719-kopi
Har du en stråveske eller kanskje et gammelt bambusbord du er gått lei kan litt gulltråd gjøre susen. Smør deg med litt tålmodighet og surr tråd rundt og rundt, bruk eventuelt nål for å komme til om det er vanskelig med fingrene. Er du ikke glam’ nok er det jo bare å smelle på med f.eks. sort, knall rosa eller hvit.MS_ss17_mood_796-kopi
Lag din egen uro med hvit tråd, drivved og skjell. Om du ikke har redskap til å lage hull kommer du langt med å knyte tråden rundt. For å lage en større enn på bildet velg en større pinnebit til å ha på langs, så kan feste f.eks. tre slike snorer på.MS_ss17_mood_522-kopiMS_ss17_mood_573-kopi
Sandslott blir aldri det samme som når du ser sandkunstnerne eller byggmesterne på stranda i syden. Men med litt fjærpynt kan de enkleste sandformasjoner utgjøre et lekkert Instagrambilde.MS_ss17_mood_439-kopi
Heldig å ha sommerhytte med strandlinje? Bygg en liten platting til å ha der, eller i hagen, så slipper du det ujevne underlaget. Samtidig får du den perfekte sitteplassen til både morgenkaffen, lunch og kveldstid.

Drømmen om tropenetter får vi se om blir oppfylt i løpet av sommeren. Jeg krysser fingrene.MS_ss17_mood_236-kopi
Som liten plukket jeg alltid skjell i strandkanten om jeg fant de. Midt oppi flyttekaoset mitt fant jeg en hel skuff full og de er nesten like vakre som disse.

Foto: Madam Stoltz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s