Fyll opp glasset: Lett perlende fra Weinschorle

I helgen testet jeg to nye, lett perlende viner, Landlust Weinschorle Rosé og Landlust Weinschorle Weiss. Dette er vin blandet med kullsyreholdig vann, vinen er altså tynnet ut og alkoholprosenten lavere enn i vanlig vin. Rosévinen ligger på 7 prosent, og hvitvinen på 6,5. Den lave alkoholprosenten gjør de også fine til en hverdagsfest. Disse er også økologiske og vegan, og et fint alternativ for deg som er opptatt av kosthold og helse.

I mine øyne er dette en topp sommerdrikk, perfekt til piknik i parken eller på stranda.

Landlust Weinschorle Rosé er fruktig med en lett, bæraktig tone og den er også fin i fargen – så topp som velkomstdrink på venninnefest. Landlust Weinschorle Weiss er blomsterpreget, fruktig, lysgul i fargen og en forfriskning i munn. Dette er som å drikke en god saft tilsatt kullsyre. Både rosé og den hvite er friske i smaken og lette å drikke, samtidig får du følelsen av å drikke ekte bobler når du ser i glasset. En perfekt apéritif, passende til fugl og god helt alene.

Bare husk at dette er en vinbasert drikk og ikke ren vin.

Den er dessverre foreløpig bare i bestillingsutvalget hos Vinmonopolet, men verdt ventetiden synes jeg.

Jeg handler sjeldent på Vinmonopolet lenger, fordi jeg som regel får dekket inn forbruket på tax-free takket være mye reising. Men denne vil jeg gjøre unntak for.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s