Gøteborg: Industrielt hos da Matteo

// Pressetur med Visit Sweden

da Matteo ble et av mine favorittstopp på Sverige-turen, ikke bare på grunn av kaffekurset vi fikk oppleve, men på grunn av lokalet og deres velkjente kardemommebolle.

da Matteo har to innganger, hovedinngangen fra Magasinsgatan – like ved Artilleriet, og en bakvei fra en nydelig, plantefylt bakgård. Kommer du inn fra bakveien, slik jeg gjorde, blir du møtt av trebjelker, industrilamper, kafferoasteren, murstein og sekker med kaffe. Et rått lokale som samtidig har så mye varme. I hoveddelen av caféen hvor salg av kaffe og bakverk foregår har du den samme rå følelsen, men med et mer moderne preg. Her er det grafitti på veggene, mer moderne lamper og interiørelementer.

Er du innom er det én ting du bare må smake på, kardemummabulle. Det er kanskje de beste bollene du noen gang kommer til å smake. Jeg er svak for kardemomme, og ble stupforelsket. Godt jeg ikke bor i Göteborg, for dette hadde vært min go-to på alle dager som jeg hadde trengt det lille ekstra på.IMG_5493IMG_5530IMG_5498IMG_5497IMG_5495

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s