Kjøkkenkjærlighet hos Woods Agentur

Etter en veldig lang sommerferie er bloggen på vei tilbake med masse inspirasjon og reiser i baklomma. Siden sist har jeg spist og drukket meg gjennom Skåne, lekt maler der ingen kunne tru at noken kunne bu på Vestlandet, lekt meg på Øyafestivalen,  rushet gjennom presseuker, Oslo Design Fair, eventer og smakinger. Så en haug av stoff og nyheter å ta av.

Jeg starter opp med et av de fineste, og deiligste, kjøkkene jeg vet om – nemlig hjemme i showrommet til Aina og Gro Anita i Woods Agentur. De huser merker som Serax, Ask og Eng, Vibeke Scott, Ole Gjerløv-Knudsen, Langkilde & Søn, Happysweeds og P.A.P.
I fjor var det lyst, i år deilig mørkt – noe som fikk messingplatene over kjøkkenbenken til å poppe så mye at jeg trodde de var nye.IMG_0252
Alt servise er fra Serax. Trefjøl fra norske Ask og Eng.IMG_0267
Messingplatene er fra Ikea og koster ca. 400 kroner. Rålekre og et skikkelig kupp.IMG_0254
Spisebordet var dekket med et vakkert, nytt, ildfast servise i kombinasjon med skinndetaljer og blomster i dype lillatoner. Serviset er designet i samarbeid med den kjente Paris-butikken Merci.IMG_0261
Når det nærmer seg vinter er frostet og matt glass lekkert på bordet. Minner litt om snølykter.IMG_0238
Kaktusvasene fra Serax er en stor favoritt hos meg. Leken, men enkel å kombinere med et strammere uttrykk i sort og hvitt. Hyllene er også en av mine nye hang ups – lekkert treverk kombinert med messing, helt min gate.IMG_0240
Dette skinnforkle er så fint og blir bare finere med tiden.IMG_0246
Noen av mine absolutte favoritter er de små glassvasene til å henge på veggen. De pynter opp på 1-2-3, vær seg en bar vegg eller bildevegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s