Sveriges fineste bar?

I Åhus i Skåne finner du en av Sveriges største merkevarer innen drikkevarer, Absolut Vodka. At Absolut Vodka skulle huse en av de fineste barene jeg noen gang har sett hadde jeg ikke trodd før jeg gikk inn døra og haka gikk i gulvet.

Dessverre for oss er reglene i Sverige relativt strenge, så noe drikking ble det ikke – men interiøret i baren ga nesten samme rusen, nesten. Høyt under taket, industrielt, kobber, marmor og dekorative lamper. På en måte veldig enkelt, men samtidig så mye. Veggene var kledd med tegninger av bygningene, gamle fotografier og redskaper som tidligere ble brukt i produksjonen. Gulvet i sorte og hvite fliser, med innslag av tilfeldige kobberfliser, og i taket hang det en stor, majestetisk taklampe som jeg helst ville tatt med hjem.IMG_0489IMG_0478
Absolut Vodka har mange forskjellige smaker på vodkaen sin, og de var representert i baren med disse flaskene.

Ved siden av inngangsdøren stod produksjonsmetoden på veggen i sølv- og kobberskrift. Stolene langs langbordet i marmor var kledd i fløyel med kobberknapper.

Om noen finner en enkel måte å gjøre DIY av denne taklampen, gi en lyd.

Litt synd er det at vi ikke kunne slå oss løs med drinker her, men om ikke alt for lenge åpner Absolut Vodka et eget besøkssenter hvor det vil bli servering og vodkasmaking.

En kommentar om “Sveriges fineste bar?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s