I morgen slippes Ikea+Hay

Om det har gått i glemmeboka etter bildene som ble vist i sommer, så slippes samarbeidet med Ikea & Hay i morgen. Kolleksjonen heter «Ypperlig» og det er et par røverkjøp å gjøre. Her er en liten oppfriskning av hva som kommer, i tillegg til de råfine malte veggene – de er de jeg er mest interessert i.

Stolene vil nok gå så det suser sammen med den oppdaterte Ikea-bagen. Det samme gjelder nok småbordene og krakken. Jeg tipper det er en del interiørinteresserte i dette landet som stikker innom Ikea i morgen i håp om å få med seg noe.

PH146025

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s