Montanas fargerike verden

De siste månedene har jeg tilbringt en flau mengde tid på Montanas nettsider og tegnet sikkert 100 forskjellige varianter av kommoder, nattbord og skapløsninger. Jeg har vekslet mellom et tosifret antall av farger – de har 42 forskjellige. Forrige uke fikk jeg ut fingeren og bestilte den jeg har drømt mest om.

Nedturen med å ha bestilt noe er at spenningen er borte. Nå er den på vei – om 6-8 uker i hvert fall.

En uke har gått og jeg har igjen tegnet 100 nye varianter. Det neste ser ut til å bli et nattbord, men kan fort ende opp med et speil, eller kanskje et skap fra garderobesortimentet i stedet. Jeg får jo aldri nok oppbevaring.

English at the bottom

25444684786_6c3e14413b_k
Tegn ditt eget møbel
Det jeg liker aller best med Montana er alle valgmulighetene du har. Moduler i forskjellige bredder, høyder og dybder. Med hyller, uten hyller, med skuffer, uten skuffer. Sokkel eller ben. Små, søte håndtak eller uten. Hele moduler i en farge eller du kan kombinere flere i ett. Og har du kjøpt en skuff eller to for lite, kan du bestille to ekstra moduler og sette oppå.

Orker du ikke ta alle valgene selv har de også noen ferdig designede produkter. Fra kommode til hyller og skoskap. Mine favoritter er «Dream», «Classic» og «Read», samt skohyllen, skoskapet og den sidehengte hyllen fra «Entré»-kolleksjonen.

Den perfekte gang
Kolleksjonen til entreen er en av mine favoritter. Finere skoskap finner du ikke, og hyllen som kanskje ser ut som den er montert feil vei – den er perfekt for alle som ikke klarer å se på rot. I tillegg inneholder kolleksjonen diverse andre smarte og fine løsninger.

Etter at jeg så bildene av kolleksjonen for første gang fikk jeg lyst til å male alle rom i forskjellige farger og ha «Det grønne rommet», «Det blå rommet» og «Det rød rommet». Jeg tror jeg kunne levd med det, og oppholdt meg i det rommet som passet humøret for dagen best.

Jeg krysser fingrene for at et skap, speil og nattbord snart skal flytte inn hos meg, i tillegg til skatten jeg allerede har bestilt. Og den eneste regelen du skal ha når du handler hos Montana, gå for farge.

For weeks I’ve been drawing furnitures on Montanas website. The danish furniture company makes your dream furnitures from their selection of modules and colors. At their website you can draw your own furniture and see the colors, you can also check out their ready-made selection of furnitures if you don’t want to draw your own. Their pictures are also great for inspiration on how to color your home.

I’ve already ordered my first piece after hundred different drawings and I’m already dreaming and drawing my next buy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s