Jul hos Plantasjen

Jeg kjører en liten juleuke på bloggen denne uken, med inspirasjon fra de leverandørene jeg synes har hatt de mest inspirerende bildene så langt. På søndag slenger jeg ut et innlegg om hvordan jeg drømmer om at min jul skal se ut. Først ut i julesirkuset er Plantasjen – for du kan ikke ha en ordentlig jul uten planter.

Så her har du all inspirasjonen du trenger til en grønn og planterik jul.

81788-BRAND_Plantasjen-PRICE_.-CUSTOMER_Plantajsen-COLOR_Green-PRODUCT_Pottery and Flowers-kopi

81783-BRAND_Plantasjen-PRICE_.-CUSTOMER_Plantajsen-COLOR_White-PRODUCT_Pottery and Flowers-kopi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s