Søstrene Grenes jul

Søstrene Grene fyller min jul med grønt og moderne rødlige toner. Selv sier Søstrene Grene at årets julekolleksjon kombinerer nostalgi og vintage med en moderne vri inspirert av den nordiske floraen. Mine favoritter inkluderer også pynt i gull.

Jeg synes personlig at julevarer kommer alt for tidlig i butikken, fordi jeg liker å bli ferdig med høsten før jeg får den tunge vinteren på skuldrene. Noe jeg derimot kan unne meg er vinterdekorasjon – for meg består det som regel av granbar og hvite blomster. Men det blir en liten tur på Søstrene Grene for å se om jeg kan finne noe nøytralt i julekolleksjonen i hvitt eller gull. Ja, jeg synes gull er en nøytral. Samtidig skal jeg jakte fine innpakningselementer.

I kolleksjonen finner du alt fra juledekor, gavepapir, sløyfer, bokser til julebaksten og dekketøy.

22_SostreneGrene_Christmas2017-kopi

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s