Lexingtons jul

Forrige uke var jeg en tur hos Lexington for å ta en titt på vår- og sommerkolleksjonen for 2018 og det er så mye fint som kommer. Dessverre er det en litt tung vinter som kommer først, men julekolleksjonen til Lexington gjør ventetiden litt lettere. Kolleksjonen er stappet full av godbiter både for den som skal feire i byen, på hytta eller ha en nostalgisk jul med storfamilien.

Dørmattene til Lexington er en av mine store julefavoritter. Den setter stemningen.
Årets juleputer fra Lexington er også helt i min gate, fra konglekrans til et av de mest kjente julefotografiene jeg kjenner til – rød pick-up med juletre i.

IMG_4916
Årets julebord hos Lexington er fylt for hyttekos. Fra rutete juleduk til kraftige lysestaker og saueskinn du kan plante baken på. Dropp gjerne julestjernen og gå heller for miniatyrjuletre og grønne- og rød snittblomster.

IMG_4926
Alt du trenger til kjøkkenet
Om ikke du har fått det med deg har Lexington også alt du trenger for å fylle kjøkkenet ditt. Fra servise til skjærebrett, duker og kjøkkenhåndklær.

Ellers dufter Lexingtons duftlys av herlig jul og du får også såpe og håndkrem til badet. Her er det gjennomført til fingerspissen. Blir det for mye logo og tekst for deg, frykt ikke – de har selvfølgelig mer nøytrale tekstiler og.

Gavetips:
Står du fast på gaver har Lexington noen supre kjøkkenhåndklær med enkle oppskrifter på – til våren kommer det noen med grønne juicer, om jeg husker rett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s