Jul med Jotex

Jotex har virkelig tatt seg opp på designfronten de siste sesongene og denne julen er inget unntak. Da jeg så dette pressebildet med det mørke rommet fylt med dype fargetoner falt jeg pladask. Her smelter fargene i hverandre og gir julestemning slik som du finner den i overdådige, amerikanske julefilmer.

Ellers satser Jotex på hvit jul fylt med glamour fra gulldetaljer, paljetter og pels. Og ser du til den andre enden av skalaen finner du koselig, hyttestemning med ruter, beige, kremfarger, lin og treverk.

Kombiner fløyel, paljetter og fuskepels for et ekslusivt og glamorøst uttrykk. Blir det for tungt med kun dype farger og gull kan du legge inn litt hvitt for å lette opp.

texx_17231_Christmas_traditional2_hero02-kopi
Et stort skjærebrett i tre er det perfekte kake- og ostebrett til late dager. Har du langbord fylt med gjester kan du fylle opp tre-fire mindre skjærebrett med samme utvalg, så slipper dere å sende rundt.

En enkel stjerne av granbar over sengen skaper julestemning på soverommet. Med kvister, blomstertråd og granbar lager du den selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s