Neste stopp: London

Ingenting er som reiser på salg! For et par uker siden spontankjøpte jeg billetter til London. Fire dager med hygge i min «home away from home»-by.

London er en by hvor jeg virkelig kobler av og nyter å gjøre ingenting. Riktig nok er mitt «ingenting» noe litt annet enn reisefølget mitt sitt «ingenting», men denne gangen er det virkelig ingen store planer på agendaen. Om man ser bort ifra de bookede middagene, stamstedene, showet vi skal se og sånt da.

Summary in English: see bottom of the post.

Husk forresten at middag bør du booke bord til i London uansett når på året du reiser, og de fleste engelskmenn spiser gjerne middag ute mellom klokken 8-10.
img_1536
MITT NABOLAG
De siste 5-6 årene har jeg bodd i Notting Hill på London-turene mine, med unntak av et par presseturer. Her kan jeg gatene utenatt og kartet kastet jeg for mange år siden, i tillegg er det kort vei til god frokost og Hyde Park.

Jeg har et par stamsteder jeg må innom når jeg er i byen. Frokost spiser jeg på Le Pain Quotidien, en kanne med te, juice og yoghurt med granola så er jeg i gang. Farm Girl Café er en favoritt og ligger i en søt bakgård. Like ved hjørnet hvor Ledbury Road møter Westbourne Grove ligger Diptyque med sine deilige duftlys, romsprayer og parfymer, der kjøper jeg alltid med noe nytt hjem. I tillegg må jeg kanskje ta et stopp innom Native & Co, min favoritt interiørbutikk i byen.
img_7127
HYDE PARK LYSER OPP
Det blir et stopp innom Winter Wonderland i Hyde Park, her er du garantert julestemning. Sist jeg var der hadde de tiårsjubileum. Jeg skal drikke mulled wine, spise meg kvalm på churros og kjøpe en boks med sukkerspinn til hotellrommet. Her kan du også stå på skøyter, ta karuseller og kjøpe julestæsj.

Denne gangen håper jeg å rekke et par julestopp til, som skøytebanen ved Natural History Museum for eksempel. I tillegg skal jeg sjekke ut et par nye cafeer og årets juleforestilling blir Aladdin The Musical, og etter bildene å dømme blir det en fargedrøm uten sidestykke.


This December I’m heading back to London, my «home away from home»-city. I can’t wait to visit my favorite places and get lost in the Christmas spirit at Winter Wonderland in Hyde Park. I’m staying in my usual neighbourhood, Notting Hill. Here I eat breakfast at Le Pain Quotidien, visit my favorite café The Farm Girl, buy scented candles at Diptyque and might even stop by my favorit interior shop in town: Native & Co.

I also hope to see the Christmas tree at the Natural History Museum, check out a few new cafés and I’m also going to see Aladdin The Musical.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s