UNiK: Utstillingen du må se

Hos Galleri Format i Oslo kan du frem til 22. desember se salgsutstillingen UNiK. Utstillingen åpnet forrige uke og viser produkter og verk av norske designere og formgivere. Det er utrolig mange dyktige kunsthåndverkere og designere i Norge, og nå får de endelig en plass hvor de kan vises sammen i et mer naturlig miljø enn på en hvit boks.

Utstillingen er en miks av blant annet møbler, keramikk til bordet og veggpynt. Det er en lekker blanding av materialer og utstillingen viser både nyttefunksjon og estetisk opplevelse. Her får du se hvordan kunsthåndverk og design kan mikses slik at det passer inn hjemme.

 

Salgsutstillingen består av Anne Udnes, Barmen & Brekke, Guri Sandvik, Kneip, Christina Peel, Elisa Helland-Hansen, Studio Føy, Tonning & Stryn med design av Andreas Engesvik, Kari Mølstad, Nina Malterud og Noidoi. I tillegg er Galleri Formats prosjektrom fylt med nydelige ting fra Cathrine Maske, Ragnhild Wik og Kathrine Lindman.

UNiK er kuratert av Hege Barnholt og hver lørdag i utstillingsperioden kan du møte enkelte av kunsthåndverkerne og designerne til en samtale i galleriet.

Lørdag 1. desember er det Ragnhild Wik og Andreas Engesvik du kan treffe i galleriet.

Adresse: Rådhusgata 24.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s