Lexington: Slik ser våren ut

I høst besøkte jeg Lexington sitt showrom for å ta en titt på Hotel & Spring ´19-kolleksjonen. De siste kolleksjonene til Lexington har blitt renere og renere i uttrykket, og denne våren er inget unntak.

Det kommer flere ensfargede produkter og de stripete produktene er blitt mer minimalistiske, samtidig som de fortsatt har Lexington-signaturen over seg. Det er mindre logoer, og fargene er kjente og kjære: blått, hvitt, grått og grønt. Til sommeren kommer det også en liten fargefest med fersken og rosa, noe som vel er blitt Lexingtons sommersignatur.

 

Mine favoritter er tekstilene på det høyre bildet. Dukene, spisebrikkene og serviettene virker på en måte mer ekslusive i denne kolleksjonen enn tidligere, samtidig som de er lette å mikse sammen med produkter fra andre leverandører.
IMG_6682
HOTELLTRENDEN FORTSETTER
Fluffy hotellputer kombinert med sengetepper, tunge gardiner fra gulv til tak og gulvtepper. Hotelltrenden har sjeldent stått sterkere og har tatt soverom med storm. Alle drømmer om luksusfølelsen et hotellopphold gir og denne trenden blir med videre inn i 2019.

Lexingtons sengetøy denne sesongen er deilig hotellhvitt, mørkeblått, grått og beige. Ikke så vårlig som jeg hadde sett for meg – jeg håper alltid på duse grønntoner og lavendel, men tekstilene er i hvert fall enkle å kombinere med mer fargeglade sengetepper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s